Werk aan uw toekomst!

Bent u ondernemer en heeft u te maken (gehad) met de effecten van de coronacrisis, dan heeft u mogelijk nog te maken met de (financiële) gevolgen daarvan. De onderstaande informatie is voor u dan mogelijk van betekenis:

 • Het Startersloket is een centrale plek voor (startende) ondernemers waar u laagdrempelig terecht kunt voor informatie, advies, rekentools, trainingen, webinars en meer.
 • Kunt u hulp en bedrijfsadvies gebruiken? Of wilt u even sparren met een gelijkgestemde die als geen ander weet hoe het is om ondernemer in uw branche te zijn? Het ondernemersklankbord is er voor u.
   
 • U kunt ook gebruik maken van de hulp van Over Rood. Over Rood begeleidt ondernemers naar een financieel gezonde toekomst. Of u nu te weinig omzet maakt, een bedrijf wilt starten, uw bedrijf moet stoppen, schulden hebt, failliet dreigt te gaan / bent gegaan of achterloopt met uw bedrijfsadministratie. Bij Over Rood bent u altijd welkom.
   
 • U kunt in (tijdelijke) financiële problemen komen die het voortbestaan van uw bedrijf bedreigen. In bepaalde gevallen kunt u gebruikmaken van de bijstand voor zelfstandigen (Bbz). Dit kan een aanvulling op uw inkomen zijn tot bijstandsniveau. Of een rentedragende lening (bedrijfskapitaal). Neem hiervoor vrijblijvend contact op met de gemeente voor een informatief gesprek.
   
 • Als u overweegt naar een baan in loondienst te zoeken kun u terecht bij Zaanstreek Waterland Werkt Door!