Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord is een vrijwilligersorganisatie en begeleidt en coacht al ruim 40 jaar ondernemers in het MKB in elke bedrijfsfase.

Bijvoorbeeld:

  • Bij de start van de onderneming.
  • Bij alle aspecten van de bedrijfsuitoefening.
  • Bij faillissementspreventie en
  • bij de bedrijfsopvolging.

Dat doen ze in een klankbordtraject van zes maanden. De ondernemersvraag wordt gematcht met een ondernemer (adviseur) in uw regio die ter zake kundig is. De adviseurs zijn gemotiveerde oud-ondernemers en specialisten.  Zij zetten hun kennis en praktijkervaring vrijwillig in om u als ondernemer te helpen. Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met 300 adviseurs. En één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor u inzetten.

Kijk op ondernemersklankbord.nl voor meer informatie.

Wat kan Stichting Ondernemersklankbord voor u als ondernemer betekenen?

Kunt u hulp en bedrijfsadvies gebruiken? Of wilt u even sparren met een gelijkgestemde die als geen ander weet hoe het is om ondernemer in jouw branche te zijn?  

Donatie en coronavirus

Voor een adviestraject van een halfjaar betaal je een minimumdonatie van 200 euro. Maar ondernemers kunnen dit jaar gratis professionele coaching krijgen wanneer ze in zwaar weer verkeren. Bijvoorbeeld wanneer ze door de coronacrisis failliet dreigen te gaan.