Zoekt u personeel?

Zoekt u personeel? Dan kunnen wij u daarbij helpen.

Werkgevers Servicepunt Zaanstreek-Waterland

Het Werkgevers Servicepunt Zaanstreek-Waterland (WSP) is een samenwerkingsverband van de regionale gemeenten, waaronder Edam-Volendam en het UWV. Het WSP werkt samen met veel partners op de arbeidsmarkt zoals ondernemers, uitzendbureaus, het onderwijs, diverse hulpverleningsinstanties en welzijnsorganisaties. U kunt bij het WSP terecht met alle werkgeversvragen voor werving en selectie van personeel. Werkgevers die sociaal willen ondernemen kunnen zij extra ondersteunen met advies, financiële voordelen en regelingen.

Breed sociaal loket (Bsl)

Ons Bsl helpt graag aan informatie over bijvoorbeeld fiscale regelingen, arbeidsmarktontwikkelingen of wetgeving. Zij beschikken over gegevens van werkzoekenden van alle categorieën qua opleiding, werkervaring en competentie. Zij zoeken de juiste kandidaat en denken graag met u mee. Ook gaan zij daarover met u in gesprek.  

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van de consulenten van het Bsl. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 op (0299) 398 398.

Bedrijfsfunctionaris

Heeft u liever contact met de bedrijfscontactfunctionaris? Dat kan! Mail dan naar ondernemen@edam-volendam.nl of bel (0299) 398 398.