Snel en eenvoudig een melding doen via app

Ziet u een losse stoeptegel, een vuilniszak naast een container, een kapotte lantaarnpaal of rommel op straat? Doe een melding via de MijnGemeente app.

Op iedere locatie melden

Download de MijnGemeente app in uw Appstore of via de Google Playstore en meld u aan. U kunt nu vanaf iedere plek in Edam-Volendam een melding doen en de exacte locatie aangeven. Zodra wij uw melding hebben ontvangen nemen we die in behandeling.

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang?

U kunt bij uw melding zelf kiezen of u wel of niet op de hoogte wilt blijven. Vinkt u ‘ja’ aan dan krijgt u meteen een terugkoppeling dat de melding is afgehandeld. Ook geven wij het aan u door als het iets langer duurt om het probleem op te lossen. Op edam-volendam.nl/meldingenapp ziet u via een kaart alle (actuele) meldingen in onze gemeente.

Acuut gevaar voor de omgeving?

Heeft u een spoedeisende melding of vraag, zoals een omgewaaide boom over de weg of is er sprake van ander acuut gevaar? Dan gaan wij er direct mee aan de slag!
U kunt dit soort meldingen doorgeven van ma t/m vrij van 08.30-16.30 uur via (0299) 398 398. Buiten kantoortijden belt u met (088) 322 1144.