Ondergrondse containers

Maakt u in uw wijk gebruik van een ondergrondse afvalcontainer? Per woning verstrekken we aan u een toegangspasje. U heeft of krijgt hierover een informatiebrief met uitleg. Deze toegangspassen zijn op alle ondergrondse huisvuilcontainers in de gemeente toepasbaar. De buiten een gebied aanwezige ondergrondse afvalcontainers zijn, tot nadere berichtgeving, nog zonder pas te gebruiken. 

Toegangspasje

Nog niets ontvangen of pasje kwijt?

Is uw huis net opgeleverd? Dan ontvangt u het pasje binnen zes weken via de post. 

Als u uw pas kwijt raakt kunt u hier een nieuwe aanvragen. Uw verloren pas wordt dan direct geblokkeerd. U ontvangt uw nieuwe pasje binnen twee weken van ons.

De aanvraag of aangifte kan ook persoonlijk bij de receptie van het Stadskantoor aan de Willem van der Knoopdreef 1 in Volendam. U kunt hier zonder afspraak terecht van 08.30 tot 16.30 uur en neem uw legitimatiebewijs mee.

Pasje kapot?

Is uw pas kapot? Dan kunt u hier een nieuwe pas aanvragen. Uw kapotte pas wordt dan direct geblokkeerd. U moet de kapotte pas opsturen of in de brievenbus doen bij  het Stadskantoor aan de W. van der Knoopdreef 1 te Volendam.

De aanvraag of aangifte kunt u ook persoonlijk doen bij de receptie van het Stadskantoor. Maak hiervoor een afspraak via (0299) 398 398. En neem hiervoor uw legitimatiebewijs én de kapotte pas mee.

Volle container

U kunt hier een melding doen van een volle container.

Dit kan ook via onze meldingenapp.