Melding woon- en leefomgeving

Algemeen

U kunt hier op ons meldingenoverzicht alle actuele meldingen in onze gemeente vinden. Het gaat om meldingen zoals losse stoeptegels, straatverlichting/verkeersborden, zwerfvuil, vuilnis, riolering/putten, speelplaatsen, groenvoorziening en dergelijke. Staat uw melding er niet bij? Dan kunt u die hier ook doorgeven en op de hoogte blijven van de stand van zaken. U kunt uw melding nog sneller doen via onze meldingenapp.

Melding snel doorgeven en bekijken

Voor de actuele meldingen en om uw melding door te geven.

Klik hier om actuele meldingen meteen te melden en te bekijken op de overzichtskaart

Meldingenkaart Edam-Volendam

Melding doen via onze app

Snel en eenvoudig een melding doen via onze app

Vanaf 1 maart kunt u uw melding doen via de ‘MijnGemeente’ app . Ziet u een losse stoeptegel, vuilnis op straat, een kapotte lantaarnpaal of verkeersbord? Dan kunt u dit snel en eenvoudig melden via de app.

De app is te downloaden in uw Appstore of via de Google Playstore. Heeft u de app geïnstalleerd en u aangemeld? Dan kunt u vanaf iedere plek in Edam-Volendam een melding doen en de exacte locatie aangeven.

Op de hoogte blijven

Zodra wij uw melding hebben ontvangen nemen we die in behandeling. U kunt in de app aangeven of u wel of niet op de hoogte wilt worden gehouden. Vinkt u 'ja' aan dan ontvangt u meteen een terugkoppeling van ons als de melding is afgehandeld. Ook geven we aan u door als het iets langer duurt om een probleem op te lossen.

Heeft u een spoedeisende melding of vraag, zoals een omgewaaide boom over de weg of is er sprake van ander acuut gevaar? Dan gaan wij er direct mee aan de slag!

Bellen?

Buiten kantoortijden belt u met (088) 322 1144.

U kunt dit soort meldingen ook doorgegeven van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 16.30 uur via (0299) 398 398.

Report a dangerous or unpleasant matter

If you want to bring a dangerous or unpleasant matter to our attention such as: a hole in the road, a faulty lamppost or overdue maintenance of public green, you can report this in one of the following ways:

  1. Use the MijnGemeente app. You can download the app from your App Store/Google Play;
  2. Call (0299) 398 398 between 08.30-16.30.
  3. Outside office hours call (088) 322 1144.

The following is not covered by the activities or does not fall within the scope of the municipality. 

If you found a living animal: call the animal ambulance Animal Control at 144.
Inconvenience caused by other people (neighbours, youth, drugs addicts): call the police 112. No rush? Call (0900) 8844.

3. In the next step you need to login with the authentification (eID) of your country:

Notification public space with eID (eiDAS)