Bouwspeelplaats

De ‘Bouwgouw’ is open! De Bouwgouw is een plek waar onze kinderen van 6 tot en met 12 jaar onder professioneel toezicht creatief en technisch bezig kunnen zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld hutten bouwen, klimmen, spelen en een vuurtje stoken.

Na alle 'corona-tegenslagen' kon wethouder Vincent Tuijp op 3 juli de Bouwspeelplaats de ‘Bouwgouw’ openen. Onder toeziend oog van ouders en heel veel kinderen werd de speelplaats met een druk op de rode knop in gebruik genomen.

Burgemeester Lieke Sievers kwam haar belofte van een tijdje terug na. Enkele kinderen mochten meewerken aan de opening. Zij hebben vol overgave de naam ‘Bouwgouw’ met een graffiti artiest op het terrein aangebracht. 

Heel veel kinderen en ouders bezochten de opening. Er is dus veel animo om op deze manier lekker te spelen met behulp van vele vrijwilligers. Iedereen was heel enthousiast en het mag dan ook een groot succes genoemd worden. De speelplaats moest zelfs eerder gesloten worden omdat het hout op was!

De bouwspeelplaats is niet alleen voor onze kinderen maar ook voor andere doelgroepen. Denk daarbij aan het bieden van vrijwilligerswerk, maatschappelijke stages en werkervaringsplaatsen.

Openingstijden en meer informatie

Woensdag van 12.30 - 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 18.00 uur

Voor meer informatie  verwijzen wij u naar het Club- en Buurthuiswerk/Kansrijk
Tel. (0299) 363 328
E-mail info@kansrijkedamvolendam.nl

Lekker bezig op De Bouwgouw!

Foto's Rick Leeman

Bouwgouw opening!

Wethouder V. Tuijp opent De Bouwgouw Bouwgouw, graffiti De Bouwgouw in graffiti Bouwgouw, lekker bezig!