Aangepast sporten

Algemeen

Bewegen is goed voor iedereen! Het sportaanbod is groot. Ook voor sporters met een beperking. Inwoners van onze gemeente met een fysieke of geestelijke beperking kunnen bij diverse sportverenigingen in de gemeente of de regio terecht voor sportieve activiteiten.

Uniek sporten

Voor een overzicht van het aangepast sportaanbod lokaal en in deze regio verwijzen wij graag door naar de website Uniek Sporten.

Uniek Sporten is hét landelijke platform voor het aangepast sporten. Team Sportservice Zaanstreek-Waterland zorgt voor een up-to-date aanbod in onze regio.

Heb je als vereniging ondersteuning nodig?

Team Sportservice Edam-Volendam begeleidt en ondersteunt beweegaanbieders zoals sportverenigingen wanneer ze aangepast beweegaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te werven werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook deskundigheidsbevordering en advisering bij subsidie- en sponsoraanvragen behoren tot de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en initiatieven op gebied van aangepast sporten? U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Via de facebookpagina van het aangepast sporten kunt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Vragen?

Hebt u vragen over aangepast sporten? 

  • Lokaal contact aangepast sporten Team Sportservice Edam-Volendam: 

Leonie Koorn, e-mail: lkoorn@teamsportservice.nl.

  • Regiocoördinator Team Sportservice Zaanstreek-Waterland: 

Maurreen van Veen, e-mail: mvanveen@teamsportservice.nl.