Prijsuitreiking fotowedstrijd

Woensdagavond 2 juni was de prijsuitreiking van onze jaarlijkse fotowedstrijd. Burgemeester Lieke Sievers presenteerde de avond. De vakkundige juryleden, Harry Schuitemaker en Yvonne Jonkman, waren aanwezig om hun keuze toe te lichten. Door de coronamaatregelen was het dit jaar niet mogelijk om alle deelnemers uit te nodigen. Daarom waren alleen de deelnemers uitgenodigd die iets hadden gewonnen. Het was weer een hele leuke avond. Klik hier voor een sfeerimpressie.

Categorie Algemeen

In de categorie ‘algemeen’ zijn drie winnaars gekozen. En er zijn nog vier extra foto’s gekozen die ook aan de binnenkant van de gemeentegids komen.

  • De eerste prijs was voor Inge Tol-Molenaar. Haar foto komt op de voorkant van de gemeentegids. 
  • De tweede prijs is gewonnen door Angelique Langerveld. 
  • De derde prijs was voor Freek Sier.

Freek kon zelf niet aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen. Gelukkig was zijn vrouw Wil aanwezig en kon de burgemeester de prijs aan haar uitreiken. De winnaars kregen allemaal cadeaubon en een bos bloemen.

Winnende foto's

Eerste prijs fotowedstrijd - foto gemaakt door Inge Tol-Molenaar Tweede prijs fotowedstrijd - foto gemaakt door Angelique Langerveld Derde prijs fotowedstrijd - foto gemaakt door Freek Sier

Categorie Jeugd

Het Don Bosco College en de Triade doen ieder jaar mee in de categorie ‘Jeugd’. Per school zijn twee winnaars gekozen. Deze komen aan de binnenkant van de gemeentegids. Ook is er van iedere school nog een extra foto gekozen voor de gids. Van het Don Bosco College was de eerste prijs voor Christiaan van Poppel en de tweede prijs voor Selina Dordregter. Van de Triade was de eerste prijs voor Dave Plat en de tweede prijs voor Damiân Verwijmeren.

Thema volgend jaar

Het thema voor dit jaar maken wij binnenkort bekend. Wij hopen dat we weer veel mooie foto’s krijgen toegestuurd.