Wegwerkzaamheden

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, rechtsboven in dit scherm kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

 • Afsluiting Hoogstraat Edam

  Op woensdag 2 mei start de sloop van de door brand verwoeste panden. Hierdoor is er een volledige afsluiting voor alle verkeer uitgezonderd voetgangers, ook buiten werkuren.

 • Herbestrating Val van Urk - Vrouwenzand

  Op maandag 30 april wordt gestart met deze herbestrating vanaf de Oostwal.

 • Voortgang werkzaamheden Mgr. C. Veermanlaan (update 18 april)

  De huidige afsluiting van de straat duurt nog voort tot en met vrijdag 4 mei a.s. De werkzaamheden vorderen gestaag. Op woensdag 18 april zijn de asfaltmachines weer aan de slag gegaan.

 • Afsluiting Wijngaardsgracht en Bagijnenland Edam

  Op het Bagijnenland en de Wijngaardsgracht is tot eind april op werkdagen tussen 07.00 en 16.00 uur geen doorgaand verkeer mogelijk voor auto's.

 • Herbestrating Boeijer Volendam (update 20 april)

  Op 3 april is gestart met de herbestrating van het weggedeelte Boeijer voor het woningblok 28 t/m 58. Deze klus is klaar op dinsdag 24 april. Op maandag 23 april wordt de andere kant van de straat opgehoogd en herbestraat.

 • Voortgang werkzaamheden Mgr. C. Veermanlaan

  Op vrijdag 23 maart wordt in de loop van de middag de Schoklandstraat tussen de Grote Ven en Schoklandstraat 22 weer opengesteld voor alle verkeer. Het werkterrein wordt vanaf maandag 26 maart a.s. verlegd naar de kruising van de Mgr. C. Veermanlaan waar de rotonde wordt gerealiseerd.

Archief