Wegwerkzaamheden

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, rechtsboven in dit scherm kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

 • Afsluiting Dril 30 juli t/m 1 augustus

  Op maandag 30 juli vanaf 08.00 uur tot en met woensdag 1 augustus 17.00 uur vinden in opdracht van Liander graafwerkzaamheden plaats ter hoogte van nummer 12. De weg wordt over de volle breedte opengebroken.

 • Zusterschoolstraat tijdelijk afgesloten op dinsdag 24 juli

  Op 24 juli 2018 van 07:00-11:00 is de Zusterschoolstraat afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Vissersstraat en de Sint Gerardusstraat. Dit in verband met betonwerkzaamheden. De Vissersstraat blijft bereikbaar vanaf de Julianaweg. De Gerardusstraat, Kapelstraat, Sint Anthoniusstraat en het St. Nicolaashof zijn te bereiken via het parkeerterrein aan de Parallelweg. De verzinkbare paal zal die ochtend naar beneden staan.

 • Wegafsluitingen rondom Europaplein

  Op donderdag 19 en vrijdag 20 juli wordt de bocht van de Ventersgracht naar het Europaplein voorzien van de definitieve bestrating. Hierdoor is vanaf donderdagmorgen 07.00 uur geen doorgaand verkeer mogelijk via de Ventersgracht tot vrijdagmiddag 17.00 uur. Het verkeer wordt d.m.v. borden omgeleid.

 • Afsluiting vanwege asfalteren Schoklandstraat en Mgr. C. Veermanlaan

  In opdracht van de gemeente is KWS Infra op dit moment  de herinrichting van de Schoklandstraat en de Mgr. C. Veermanlaan te Volendam aan het afronden. In het weekend van 28 en 29 juli ’18 worden de toplaag van het asfalt en de belijning aangebracht. Tijdens de werkzaamheden is de rijweg afgesloten voor alle verkeer.

 • Afsluiting Trambrug voor zwaar vrachtverkeer

  Onlangs is de Trambrug geïnspecteerd vanwege mogelijke aanpassingen aan de brug. Hieruit is gebleken dat de staat van de fundering zodanig is, dat deze aangepast en gerenoveerd dient te worden.

  Uit berekeningen naar de kwaliteit van de fundering is naar voren gekomen dat het voorlopig niet verstandig is om vrachtverkeer zwaarder dan 3.500 kg over de brug te laten rijden. Verkeer onder dit gewicht kan wel veilig gebruik blijven maken van deze brug.

  Verbod voor zwaar vrachtverkeer vanaf 16 juli

  Met ingang van maandag 16 juli 2018 gaat het verbod in voor vrachtverkeer zwaarder dan 3.500 kg om gebruik te maken van de Trambrug. Hiertoe worden verkeersborden geplaatst.

  Het herstel van de brug vindt plaats in de wintermaanden wanneer het vaarseizoen gesloten is. De voorbereidingen hiervoor zijn nu reeds gaande. Het verbod blijft van kracht totdat alle werkzaamheden achter de rug zijn.

 • Afsluiting Ventersgracht vanwege rioleringswerkzaamheden

  Op maandag 2 juli wordt verder gegaan met de rioleringswerkzaamheden op het Europaplein. Hiervoor is het nodig de Ventersgracht ter hoogte van nummer 5 af te sluiten. De volledige afsluiting duurt tot en met woensdag 4 juli 17.00 uur.

Archief