Verkeershinder door werkzaamheden Europaplein

Op maandag 14 mei gaan de werkzaamheden voor de herinrichting van het Europaplein van start. De eerste fase is voor het Kruidvat, waarbij het autoverkeer tijdelijk over het Europaplein wordt geleid, parallel aan het afgesloten wegdeel.

Afsluiting Ventersgracht

Van dinsdag 22 t/m donderdag 24 mei is de Ventersgracht ter hoogte van nummer 4 afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd voetgangers. Er wordt dan gewerkt aan het riool en er wordt een verzinkbare verkeerspaal aangebracht.

Het verkeer wordt omgeleid door de Haringstraat. Het eenrichtingverkeer in deze straat wordt hiervoor tijdelijk omgedraaid in de richting van de Zeestraat. Verkeer met bestemming Havenstraat dient om te rijden via de Prins Bernhardlaan en Aalstraat.

De leveranciers die met grote en/of zware voertuigen komen en daarvoor een ontheffing hebben, zijn door de gemeente op de hoogte gebracht van de tijdelijke afsluiting. Zij zijn verzocht hiermee rekening te houden en op een andere dag of vanaf een andere plaats hun leveringen te doen.

Zowel via de Nivo als op onze website houden wij u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden en de gevolgen hiervan voor het verkeer.