Rotonde Oosthuizen (N247): avond- en nachtafsluitingen 11 t/m 16 juni 2018

De provincie Noord-Holland verricht van 11 tot en met 16 juni 2018 werkzaamheden op en rond de rotonde in Oosthuizen (N247). Het asfalt wordt vernieuwd. Afsluitingen zijn noodzakelijk om het werk zo snel mogelijk uit te voeren: tijdens avonden en nachten moet rekening worden gehouden met mogelijke overlast en langere reistijden.

Overdag normaal toegankelijk

De werkzaamheden worden verricht op en rond de rotonde van maandag 11 tot en met zaterdag 16 juni. Gewerkt wordt in de avonden en nachten van 20.00 uur tot 05.00 uur. Overdag is de weg voor alle verkeer normaal toegankelijk; er geldt dan een snelheidsbeperking.

Afsluiting avonden en nachten

Van 11 tot en met 16 juni, ’s avonds en ‘s nachts tussen 20.00 uur en 05.00 uur, is de N247 afgesloten.

  • Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A7 en de N244 (Scharwoude, Beets, Kwadijk) en vice-versa.
  • Verkeer vanuit of richting Oosthuizen of Noordbeemster wordt omgeleid via de N243.

Omleiding doorgaand verkeer Omleiding lokaal verkeer

De omleidingen worden tijdig met borden aangegeven. Bussen worden door verkeersregelaars om het werk geleid. De rijtijden van de busdiensten zijn daardoor ongewijzigd. De provincie stelt alles in het werk om hinder zoveel mogelijk te voorkomen.

Afsluitingen rotonde Oosthuizen

Nood- en hulpdiensten

Nood- en hulpdiensten hebben te allen tijde doorgang.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn bovendien te volgen via www.gebiedscontractmiddennoord.nl of Twitter (@ProvincieNH).