Wegafsluitingen

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, rechtsboven in dit scherm kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

 • Wegafsluitingen rondom Europaplein

  De werkzaamheden aan het Europaplein zijn een volgende fase in gegaan. Momenteel wordt gewerkt aan de Dwarsstraat en de Ventersgracht. De Dwarsstraat is helemaal afgesloten voor alle verkeer, aan de kant van de Zeestraat.

 • Herbestrating Tjalk Volendam

  Door de herbestrating van de Tjalk dient nog steeds te worden omgereden via de Schoener en Boeijer. De werkzaamheden vinden nu plaats op het gedeelte tussen het woningblok 2 t/m 24 (even) en de Leendert Spaanderlaan.

 • Herbestrating Claes Teenxstraat Edam

  Op 10 oktober start de herbestrating vanaf de Jan Schriverstraat tot aan de Dijkgraaf Poschlaan. Verkeer met bestemming het woonhofje van de Claes Teenxstraat en de Jan Schriverstraat dienen om te rijden via de Paulus Pietersstraat, Pieter Claesstraat en Hendrik Dirckszstraat.

 • Afsluiting Jonkerlaantje door rioleringswerkzaamheden

  Het Jonkerlaantje in Edam is tussen de huisnummers 1 t/m 11 afgesloten voor verkeer. Het riool wordt vervangen. Het werk duurt tot en met vrijdag 2 november a.s.

Archief