Wegafsluitingen

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, boven in de takenbalk kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen. U kunt zich ook aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief voor een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

 • Bestratingswerkzaamheden Papaverstraat, Volendam

  Op maandag 28 oktober wordt begonnen aan het ophogen en vernieuwen van het straatwerk in de Papaverstraat (tussen Hyacintenstraat en Burgemeester van Baarstraat).

  De werkzaamheden duren tot 6 december.

 • Bestratingswerkzaamheden Irissenstraat, Volendam

  Op maandag 7 oktober wordt begonnen aan het ophogen en vernieuwen van het straatwerk in de Irissenstraat (tussen Narcissenstraat en Burgemeester van Baarstraat).

  De werkzaamheden duren tot 25 oktober. Hierna wordt de Papaverstraat opgehoogd.

 • Start werkzaamheden N517; Busbaan Zeddeweg

  De provincie werkt aan het project N517 Busbaan Zeddeweg. In dit project wordt de busbaan langs de N517 verlengd, om de doorstroming van het busverkeer te verbeteren. Naast het verlengen van de busbaan worden tevens onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Het project start nazomer 2019 en is eind 2020 gereed.

 • Keetzijde tijdelijk ontsloten via Broeckgouw

  Op 19 augustus start de aanleg van de definitieve toegangsweg van de wijk Keetzijde. Rond november 2019 is de duiker gereed. Aansluitend wordt de definitieve toegangsweg aangelegd. Naar verwachting is deze medio februari 2020 gereed.

 • Verkeersregeling Zuideinde - Haven - Noordeinde weer van kracht

  Vanaf 1 april tot 1 november is de gebruikelijke verkeersregeling op de dijk in Volendam weer van kracht. Dit houdt in dat het Noordeinde en Zuideinde tussen 11.00 en 23.00 uur alleen toegankelijk zijn voor bestemmingsverkeer via de verzinkbare palen aan het begin van deze straten.
   

Archief