Wegafsluitingen

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, rechtsboven in dit scherm kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

 • Wegafsluiting Beets 82 te Beets.

  Door omstandigheden zijn de werkzaamheden met betrekking tot het vervangen van de rioolpersleiding en stroomkabel op 12 februari 2019 nabij Beets 82 niet uitgevoerd. Voor het  uitvoeren van de werkzaamheden is een nieuwe datum vastgesteld en zal de rijweg ter plaatse op dinsdag 26 februari 2019 van ca. 8:30 tot 12:00 uur voor alle verkeer (behalve voetgangers) afgesloten zijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal het werk zoveel langer dan nodig of zoveel korter als mogelijk duren.

  Voor nadere informatie kan er contact worden opgenomen met de heer P. Nieuweboer van de afdeling openbare werken, telefoon 0299-398398.

 • Vervanging Mercuriusbrug te Volendam

  In de periode van 4 maart t/m 22 maart wordt de mercuriusbrug vervangen. Gedurende deze periode is de brug afgezet en niet begaanbaar voor fietsers en voetgangers. Tijdens deze werkzaamheden zal er een omleiding gelden zoals aangegeven op onderstaande afbeelding.

 • Wegafsluiting Claes Teenxstraat Edam

  Vanaf woensdag 6 februari om 08.00 uur is geen doorgaand verkeer meer mogelijk op het weggedeelte tussen de Bouwen Loenstraat / Jacob Tonissenstraat en de Dijkgraaf Poschlaan. Eerst wordt het riool vervangen en aansluitend wordt het wegdek herbestraat.

 • Herinrichting Burg. van Baarstraat

  In opdracht van de gemeente wordt op maandag 18 februari 2019 gestart met de herinrichting van de Burgemeester van Baarstraat. Dit sluit ook aan bij de gemeentelijke doelstelling om de openbare ruimte een mooier aanzien te geven. lees meer

Archief