Wegafsluitingen

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, boven in de takenbalk kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen. U kunt zich ook aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief voor een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

  • Verbinding tussen Keetzijde en Broeckgouw vijf weken afgesloten

    Vanaf woensdag 30 september sluiten we gedurende vijf weken het voet-/fietspad tussen de Keetzijde en Broeckgouw af om die definitief in te richten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid tijdens de periode die ongeveer tot 6 november gaat duren. Klik op de titel van dit bericht om de afbeelding van het plan te zien.

Archief