Wegafsluitingen

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, rechtsboven in dit scherm kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

 • Verkeersregeling Haven op Koningsdag

  Op koningsdag gaan om 07.00 uur de verkeerspalen omhoog bij café De Boer en Lennons in verband met de vrijmarkt in de Zeestraat. Hierdoor is er geen verkeer in de Zeestraat mogelijk.

  De rest van de verkeersregeling treedt gewoon om 11.00 uur in werking.

  Verkeersregelaars

  Tevens zullen er twee verkeersregelaars in de Zeestraat aanwezig zijn om het verkeer te regelen.

 • Afsluiting Edammerpad t/m 26 april.

  In verband met herstelwerkzaamheden is het niet mogelijk om te fietsen en te wandelen op het Edammerpad tussen de Torenvalkstraat en Burg. van Baarstraat. Het pad was helemaal weggezakt en wordt opgehoogd en versterkt.

  Vanaf vrijdag 19 april is het pad weer open voor gebruik. Er worden nog overige werkzaamheden verricht die duren t/m 26 april.

 • Afsluiting Aalstraat 19 april

  Op vrijdag 19 april zal de Aalstraat te Volendam tussen 11.00 en 18.00 uur afgesloten zijn voor doorgaand verkeer i.v.m. een verhuizing.

 • Wegversperring 20 april, Schardam

  Zaterdag 20 april is de weg tussen Schardam 20 en 21 versperd tussen 8.00 en 10.00 uur. Dit in verband met hijswerkzaamheden.

  Bereikbaarheid tijdens de stremming:

  Vanaf het noorden is Schardam bereikbaar tot nr. 21.

  Vanaf het zuiden is Schardam bereikbaar tot nr. 20.

 • Wegafsluiting Kimsterwerg en Wieringenlaan, Volendam

  Van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 april en op dinsdag 23 april worden de Wieringenlaan en Kimsterweg afgesloten in verband met het asfalteren van de rijbaan.

  Tijdens het paasweekend is de weg wel opengesteld.

  Gedurende het asfaltwerk zijn de bushaltes Kimsterweg en Harlingenlaan buiten gebruik. Opstappen kan bij de halte G.A. Brederodestraat en de Morseweg.

 • Verkeersregeling Zuideinde - Haven - Noordeinde weer van kracht

  Vanaf 1 april tot 1 november is de gebruikelijke verkeersregeling op de dijk in Volendam weer van kracht. Dit houdt in dat het Noordeinde en Zuideinde tussen 11.00 en 23.00 uur alleen toegankelijk zijn voor bestemmingsverkeer via de verzinkbare palen aan het begin van deze straten.
   

 • Update werkzaamheden Europlein

  De werkzaamheden aan de Zeestraat/ Europaplein gaan goed! Zoals het er nu uitziet zijn de werkzaamheden eerder klaar dan dat we met elkaar voor mogelijk hadden gehouden.
  Goed nieuws dus voor iedereen die er op wat voor manier bij betrokken is of hinder van heeft!

  Een korte update:

  • De rijweg die op dit moment openligt (geel gearceerde gedeelte) zal in de loop van de komende twee weken gereed zijn;
  • Hierbij wordt het plateau ter hoogte van de kruising met de Bokkingstraat meegenomen;
  • Hierna wordt begonnen met het trottoir aan de noordzijde van de Zeestraat. Deze loopt vanaf de Dwarsstraat t/m Zeestraat nr. 18;
  • Tevens zal zo snel mogelijk de verhardingen bij de entree van het Havenhof aangebracht gaan worden.
    


  Als laatste nog de vermelding dat de restvuilcontainer is verplaatst vanaf de Dwarsstraat naar het AMVO terrein.

 • Herinrichting Burg. van Baarstraat

  Op maandag 18 februari 2019 is gestart met de herinrichting van de Burgemeester van Baarstraat. Dit sluit ook aan bij de gemeentelijke doelstelling om de openbare ruimte een mooier aanzien te geven.

  Om de bereikbaarheid van en naar de Burgemeester van Baarstraat  zoveel mogelijk te waarborgen wordt het werk in een aantal fases uitgevoerd waarbij het verkeer zal worden omgeleid.

  Hieronder het overzicht van het werkgebied opgedeeld in fases en de geschatte planning.


  Fase 1. Kruising Hyacintenstraat – Burgemeester van Baarstraat; 18 februari t/m 24 maart

  Fase 2. Rozenstraat-Krokussenstraat; 25 maart t/m 21 april

  Fase 3. Krokussenstraat-Irissenstraat; 22 april t/m 19 mei

  Fase 4. Irissenstraat-Tulpenstraat; 20 mei t/m 30 juni

  Fase 5. Tulpenstraat- het pad naar de flat Boelenspark; 1 juli t/m 14 juli

  Wij realiseren ons dat de werkzaamheden, die vermoedelijk tot aan de bouwvak duren, zullen leiden tot overlast voor belanghebbenden. We zullen er alles aan doen om deze overlast tot een minimum te beperken.

  Mocht u naar aanleiding van dit bericht inzake het straatwerk nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer H. Kappert, telefoonnummer 0299-398398.

Archief