Wegafsluitingen

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, boven in de takenbalk kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen. U kunt zich ook aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief voor een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

 • Brugstraat, Volendam op verschillende dagen afgesloten voor verkeer

 • Update werkzaamheden Heideweg

  Morgen gaat de laatste fase in van de werkzaamheden van PWN op de Heideweg. We verwijderen de tijdelijke verkeersregelinstallatie. En de rijbaan is weer toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer in twee richtingen. De uitstaphalte aan de Heideweg bij de rotonde blijft wel dicht.

 • Wegwerkzaamheden fase 1 N517; busbaan Zeddeweg

  De werkzaamheden van de voorbereidende fase duren tot 9 december. Maandag 2 december starten de werkzaamheden van fase 1.

 • Achterhaven, Edam afgesloten van 2 t/m 13 december

  Van 2 t/m 13 december is de Achterhaven in Edam, tussen Groenland en Jonkerlaantje, afgesloten voor verkeer. Er worden renovatiewerkzaamheden aan woningen verricht door middel van een hijskraan.

 • Werkzaamheden aan de Heideweg Volendam

  Er worden werkzaamheden verricht aan de Heideweg door PWN. Deze liggen aankomende week stil en starten weer op maandag 11 november. De werkzaamheden duren nog ongeveer 3 tot 4 weken en zijn in ieder geval vóór kerst afgerond. De rijbaan wordt voor de helft afgesloten en ondersteund met verkeerslichten en/of verkeersregelaars (afhankelijk van tijdstippen).

 • Start werkzaamheden N517; Busbaan Zeddeweg

  De provincie werkt aan het project N517 Busbaan Zeddeweg. In dit project wordt de busbaan langs de N517 verlengd, om de doorstroming van het busverkeer te verbeteren. Naast het verlengen van de busbaan worden tevens onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Het project start nazomer 2019 en is eind 2020 gereed.

 • Keetzijde tijdelijk ontsloten via Broeckgouw

  Op 19 augustus start de aanleg van de definitieve toegangsweg van de wijk Keetzijde. Rond november 2019 is de duiker gereed. Aansluitend wordt de definitieve toegangsweg aangelegd. Naar verwachting is deze medio februari 2020 gereed.

Archief