Wegafsluitingen

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, rechtsboven in dit scherm kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

 • Afsluiting Jan van Wallendalplein

  Op 20 december van 7:00 uur tot 16:00 uur is het Jan van Wallendalplein bij de Pepersteeg in Edam afgesloten. Dit in verband met kabel- en leidingwerkzaamheden.

 • Brug richting Bibliotheek Volendam niet toegankelijk

  In de week van 17 t/m 21 december wordt de houten brug tussen kruising Molenweg/Meergracht en Bibliotheek Volendam vervangen. De brug zal dan dus niet toegankelijk zijn voor voetgangers en fietsers.

 • Vervanging riolering St. Lambertusstraat en omgeving

  Vanaf 29 oktober wordt het riool vervangen in de St. Lambertusstraat, Achterstraat, Vissersstraat en St. Vincentiusweg. Gestart wordt in de St. Lambertusstraat. Tijdens de werkzaamheden is geen doorgaand verkeer mogelijk in het werkgebied.

 • Herbestrating Claes Teenxstraat Edam

  Op 10 oktober start de herbestrating vanaf de Jan Schriverstraat tot aan de Dijkgraaf Poschlaan. Verkeer met bestemming het woonhofje van de Claes Teenxstraat en de Jan Schriverstraat dienen om te rijden via de Paulus Pietersstraat, Pieter Claesstraat en Hendrik Dirckszstraat.

Archief