Wegafsluitingen

AsfalterenOp deze pagina vindt u de laatste informatie over werkzaamheden aan de wegen, kabels en leidingen en wegafsluitingen.
Via het oranje icoontje, boven in de takenbalk kunt u zich via RSS-feeds automatisch op de hoogte laten houden van nieuwe wegwerkzaamheden en -afsluitingen. U kunt zich ook aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief voor een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden.

Graafwerkzaamheden kabels en leidingen

Overzichtskaart Edam-Volendam vergunningen en meldingen van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.  

Voor actuele informatie over werkzaamheden op het Noord-Hollandse wegennet kunt u terecht op http://www.nhbereikbaar.nl/.
Voor informatie over snelwegen in het gehele land verwijzen wij u naar de vernieuwde site http://www.vananaarbeter.nl/ en alle informatie over Amsterdam is te vinden op vervoerregio.nl.
 

 • Afsluiting Mathijs Tinxgracht in Edam van 18 t/m 21 juni

  De Mathijs Tinxgracht in Edam is van 18 juni t/m 21 juni afgesloten. Dit in verband met telecomwerkzaamheden met een hoogwerker bij de Grote Kerk.

 • Verkeersregeling Zuideinde - Haven - Noordeinde weer van kracht

  Vanaf 1 april tot 1 november is de gebruikelijke verkeersregeling op de dijk in Volendam weer van kracht. Dit houdt in dat het Noordeinde en Zuideinde tussen 11.00 en 23.00 uur alleen toegankelijk zijn voor bestemmingsverkeer via de verzinkbare palen aan het begin van deze straten.
   

 • Herinrichting Burg. van Baarstraat

  Op maandag 18 februari 2019 is gestart met de herinrichting van de Burgemeester van Baarstraat. Dit sluit ook aan bij de gemeentelijke doelstelling om de openbare ruimte een mooier aanzien te geven.

  Om de bereikbaarheid van en naar de Burgemeester van Baarstraat  zoveel mogelijk te waarborgen wordt het werk in een aantal fases uitgevoerd waarbij het verkeer zal worden omgeleid.

  Hieronder het overzicht van het werkgebied opgedeeld in fases en de geschatte planning.


  Fase 1. Kruising Hyacintenstraat – Burgemeester van Baarstraat; 18 februari t/m 24 maart

  Fase 2. Rozenstraat-Krokussenstraat; 25 maart t/m 21 april

  Fase 3. Krokussenstraat-Irissenstraat; 22 april t/m 19 mei

  Fase 4. Irissenstraat-Tulpenstraat; 20 mei t/m 30 juni

  Fase 5. Tulpenstraat- het pad naar de flat Boelenspark; 1 juli t/m 14 juli

  Wij realiseren ons dat de werkzaamheden, die vermoedelijk tot aan de bouwvak duren, zullen leiden tot overlast voor belanghebbenden. We zullen er alles aan doen om deze overlast tot een minimum te beperken.

  Mocht u naar aanleiding van dit bericht inzake het straatwerk nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer H. Kappert, telefoonnummer 0299-398398.

Archief