Zoekt u personeel?

Bent u op zoek naar personeel? Dan kan de Gemeente Edam-Volendam u daarbij helpen.
Wij hebben de beschikking over gegevens van werkzoekenden van alle categorie├źn qua opleiding, werkervaring en competenties. Jong, oud, hoog of laag opgeleid, administratief of commercieel ingesteld, het maakt niet uit, wij gaan op zoek naar de juiste kandidaat.

En lukt het de Gemeente Edam-Volendam niet om de ideale kandidaat tijdig aan te leveren dan hebben we de mogelijkheid om een beroep te doen op onze collega┬┤s van acht andere gemeenten, het UWV, het sociale werkbedrijf De Baanstede, het Regiocollege en het loket Leren en Werken. Kortom, een groot en uitgebreid scala van werkzoekenden die graag aan de slag willen.

Een kans voor uw onderneming om zich te profileren als een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming en om een uitkeringsgerechtigde de kans te geven om zijn of haar leven een positieve impuls te geven. Want wat is er beter dan zelf voor je eigen boterham te zorgen en niet afhankelijk te zijn van de overheid?

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Consulent Werk via het Breed Sociaal Loket van de Gemeente Edam-Volendam.

Daarnaast zijn wij u graag van dienst met informatievoorziening bijvoorbeeld op het gebied van fiscale regelingen, arbeidsmarktontwikkelingen of wetgeving. Denk daarbij aan de Wet Werk en Zekerheid en de Banenafspraak met de Quotumregeling. Veranderingen die gevolgen kunnen hebben voor uw bedrijfsvoering.
We willen met u meedenken en zijn uiteraard graag bereid om daarover met u een gesprek aan te gaan.