Toegankelijkheid website Edam-Volendam.nl

Uw gemeente besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. Wij gebruiken daarvoor het kwaliteitsmodel webrichtlijnen.

De gemeente wil volledig voldoen aan de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2 op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Hier bijgevoegd volgt de voorlopige verklaring. Aan enkele gestelde eisen voldoen wij nog niet. Bezoekers van onze website ondervinden hiervan geen toegankelijkheidsproblemen. Voor het aanpassen van de laatste punten worden maatregelen genomen door onze softwareleverancier. Zie hier de testresultaten van de toegankelijkheid van 1 november 2018:

Testresultaten toegankelijkheid website Edam-Volendam

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen toch een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Geef uw melding door aan Communicatie:

Vermeld in ieder geval het probleem dat u ervaart en de link naar de pagina waar het probleem zich voordoet. Dank u wel!