Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord is een vrijwilligersorganisatie en begeleidt en coacht al ruim 40 jaar ondernemers in het MKB in elke bedrijfsfase:

  • bij de start van de onderneming,
  • bij alle aspecten van de bedrijfsuitoefening,
  • bij faillissementspreventie en
  • bij de bedrijfsopvolging.
     

Dat doen ze in een klankbordtraject van 6 maanden. De ondernemersvraag wordt gematcht met een ondernemer (adviseur) in jouw regio die ter zake kundig is. De adviseurs zijn gemotiveerde oud-ondernemers en specialisten die hun kennis en praktijkervaring vrijwillig inzetten om je als ondernemer te helpen. Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor je inzetten.

Wat kan Stichting Ondernemersklankbord voor mij als ondernemer betekenen?

Kun je hulp en bedrijfsadvies gebruiken? Of wil je even sparren met een gelijkgestemde die als geen ander weet hoe het is om ondernemer in jouw branche te zijn?  

Voor een adviestraject van een halfjaar betaal je een minimumdonatie van 200 euro. Maar ondernemers kunnen dit jaar gratis professionele coaching krijgen wanneer ze in zwaar weer verkeren. Bijvoorbeeld wanneer ze door de coronacrisis failliet dreigen te gaan.

Kijk op ondernemersklankbord.nl voor meer informatie.