Nieuwsbrief week 8, nieuws

Gevonden en verloren voorwerpen, februari 2019

Lees het volledige artikel

WOZ-waarde te hoog? Wij maken gratis bezwaar voor u!

Er zijn diverse bedrijven met deze slogan actief. Misschien hebt u er wel eens iets over gelezen, bijvoorbeeld op het internet of in een reclamefolder. Het klinkt mooi, maar hoe werkt het nu eigenlijk?

Lees het volledige artikel

Gemeente verstuurt aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2019 digitaal via Berichtenbox

De gemeente Edam-Volendam gaat komende weken het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2019 versturen.

Lees het volledige artikel

Doodzieke populier bij de Visserstraat/Roerstraat wordt woensdag 20 februari gekapt

De doodzieke Populier bij de Visserstraat/Roerstraat wordt aanstaande woensdag 20 februari gekapt. De Populus canadensis is ongeveer 70 jaar oud en waarschijnlijk net na de tweede wereldoorlog geplant. Het is niet langer verantwoord om de boom overeind te houden.

Lees het volledige artikel

Oplossing voor gladde stenen Ooster- en Wester Ven. Wat vindt u?

Er komen bij de gemeente veel meldingen binnen van inwoners dat de gele stenen in Ooster- en Wester Ven in Volendam bij vochtig weer glad aanvoelen.

Lees het volledige artikel

Wegafsluiting Beets 82 te Beets.

Door omstandigheden zijn de werkzaamheden met betrekking tot het vervangen van de rioolpersleiding en stroomkabel op 12 februari 2019 nabij Beets 82 niet uitgevoerd. Voor het  uitvoeren van de werkzaamheden is een nieuwe datum vastgesteld en zal de rijweg ter plaatse op dinsdag 26 februari 2019 van ca. 8:30 tot 12:00 uur voor alle verkeer (behalve voetgangers) afgesloten zijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal het werk zoveel langer dan nodig of zoveel korter als mogelijk duren.

Voor nadere informatie kan er contact worden opgenomen met de heer P. Nieuweboer van de afdeling openbare werken, telefoon 0299-398398.

Lees het volledige artikel