Nieuwsbrief week 46, nieuws

De Bult in Edam

Maatregelen op 18 november bij de intocht van Sinterklaas

Afsluiting gehele dijk van 16:00 - 19:00 uur

In verband met de verkeersveiligheid worden het Noordeinde, Haven en Zuideinde zondag 18 november tussen 16:00 en 19:00 uur afgesloten voor alle verkeer met uitzondering van voetgangers.

Lees het volledige artikel

Ondergrondse afvalcontainers

In de afgelopen periode hebben inwoners van vier wijken participatieavonden bijgewoond over de plaatsing van ondergrondse afvalcontainers. Het gaat hierbij om de wijken Edam-Zuid (Claes Teenxstraat en omgeving), Middengebied, Dick Tolstraat en Jan Platstraat.

Lees het volledige artikel

Nationale Duurzame Huizen Route het hele jaar door ervaringsplatform voor duurzaam wonen

Ruim 5500 bezoekers bezochten op zaterdag 3 en 10 november een duurzame woning tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route. Bijna 500 huiseigenaren stelden hun woning open en deelden hun kennis en ervaringen met anderen. Ook na de huizenroute kunnen geïnteresseerden zich via de website en de thematours oriënteren op duurzaam wonen.

Lees het volledige artikel

Verkeershinder op Julianaweg bij parkeerterrein RKAV Volendam

Op dinsdag 13 en woensdag 14 november is sprake van verkeershinder ter hoogte van de voetgangersoversteekplaats op de Julianaweg. Er wordt dan een sleuf gegraven om nieuwe kabels te leggen voor de verkeerslichten. Het werkterrein wordt afgezet met hekken en verkeer wordt met behulp van verkeersregelaars over één rijstrook langs het werk geleid.

Lees het volledige artikel

Verbindingsweg bij vm. LOM-school de Botter alleen voor langzaam verkeer

Zodra de werkzaamheden aan riool en weg afgerond zijn, wordt de verbindingsweg tussen de P. Claesstraat en de H. Dirckszstraat weer afgesloten voor autoverkeer. Dit is het resultaat van de schriftelijke participatie met de bewoners van beide straten.

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, november 2018

Lees het volledige artikel

Afsluiting tunnel Dril-Havenstraat 19-23 november

In de week van 19 t/m 23 november a.s. vinden herstelwerkzaamheden plaats aan de gevel van het appartementencomplex aan de Zeestraat-Havenstraat. Hiervoor is het nodig om de tunnel volledig af te sluiten voor het verkeer.

Lees het volledige artikel

Afsluiting Zwaardstraat en Giekstraat op 21 november 2018

De Giekstraat is op 21 november a.s. tussen 07.30 en 17.00 uur afgesloten tussen de Zwaardstraat en Zeilstraat. De afsluiting vindt plaats vanwege het leggen van de verdiepingsvloer.

Lees het volledige artikel