Nieuwsbrief week 45, wegwerkzaamheden

Nieuwsbrief wegwerkzaamheden en wegafsluitingen

Hieronder een overzicht van alle wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. 

Op onze site vindt u een overzicht van graafwerkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.

Jonkerlaantje, Edam eenzijdig afgesloten van 4 t/m 29 nov

 Van 4 t/m 29 november is het Jonkerlaantje in Edam, tussen de Jonkerstraat en de Achterhaven, eenzijdig afgesloten voor verkeer. Er worden renovatiewerkzaamheden aan woningen verricht door middel van een hijskraan.

Lees het volledige artikel

Wegwerkzaamheden Kathammerzeedijk, Volendam op 8 november

Op 8 november zullen er tussen 08:00 en 16:00 uur werkzaamheden plaats vinden aan de Kathammerzeedijk. Het betreft werkzaamheden aan kabels en leidingen. De rijbaan wordt voor de helft afgesloten en ondersteund met verkeersregelaars.

Lees het volledige artikel

Fietspad Dijkgraaf de Ruiterlaan tijdelijk afgesloten vanaf maandag 4 november

Vanaf maandag 4 november is een deel van het fietspad Dijkgraaf de Ruiterlaan een week afgesloten in verband met beschoeiingswerkzaamheden. Er zijn omleidingsborden gesplaatst zoals op onderstaande afbeelding.

Lees het volledige artikel

Werkzaamheden aan de Heideweg Volendam

Er worden werkzaamheden verricht aan de Heideweg door PWN. De werkzaamheden worden vóór kerst afgerond. De rijbaan wordt voor de helft afgesloten en ondersteund met verkeerslichten en/of verkeersregelaars (afhankelijk van tijdstippen).

Lees het volledige artikel

De weg Kwadijk afgesloten op 8 november

De weg Kwadijk in Kwadijk is 8 november afgesloten in verband met werkzaamheden voor glasvezel. Er wordt verwacht dat de werkzaamheden aan het eind van de dag gereed zijn.

Lees het volledige artikel