Nieuwsbrief week 42, nieuws


 

Melden van sportkampioenen

Ieder jaar huldigt het gemeentebestuur de inwoners van de gemeente die in hun tak van sport Nederlands, Europees of zelfs Wereldkampioen zijn geworden.

Lees het volledige artikel

Laat je inspireren, bezoek een duurzaam huis

Al meer dan 400 huiseigenaren in heel Nederland stellen hun woning open voor een bezoek op zaterdag 2 en 9 november.

Lees het volledige artikel

Burgemeester stuurt brief naar organisatoren van evenementen

Alle bij de gemeente bekende organisatoren van evenementen hebben een brief ontvangen van de burgemeester met het verzoek om vóór 1 november opgave te doen van de in 2020 te houden evenementen, voor vermelding op de evenementenkalender. Tevens is in de brief een toelichting opgenomen met betrekking tot het aanvragen van de benodigde evenementenvergunning.

Lees het volledige artikel

iBurgerzaken tijdelijk niet beschikbaar op vrijdag 25 oktober

Wegens onderhoudswerkzaamheden aan de productieomgeving is iBurgerzaken vrijdag 25 oktober niet beschikbaar van 22:00 tot  00:00 uur.
Dit betekent dat u dan online geen verhuizing kunt doorgeven of andere Burgerzakenaanvragen online kunt regelen. Excuses voor het ongemak.

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, oktober 2019

Lees het volledige artikel

Doe mee met de fotowedstrijd 2020!

De jaarlijkse fotowedstrijd gaat weer van start. Voor de nieuwe gemeentegids en onze website zijn we op zoek naar foto's uit de samenleving en de omgeving van de gemeente. De eerste drie prijswinnende foto's komen op de omslag van de gemeentegids te staan en winnen een leuke prijs. Voor de binnenzijde van de gemeentegids worden ook een aantal foto's uitgezocht.

Lees het volledige artikel