Nieuwsbrief week 41, alle onderwerpen

Nieuws Gemeenteraad

Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering op 10 oktober 2019 live te volgen: klik hier voor alle informatie over de Gemeenteraad.
 

Vacatures

Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.

Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.

Kom ook naar de informatiemarkt duurzaamheid op 10 oktober

Lees het volledige artikel

In gebruik name van nieuwe kolkenzuiger

Op 30 september is een nieuwe kolkenzuiger in gebruik genomen door Openbare Werken. De kolkenzuiger vervangt de oude uit 2002, die niet meer aan de huidige eisen voldoet.

Lees het volledige artikel

Ik val op, jij ook?

In oktober wordt campagne gevoerd om er voor te zorgen dat meer fietsers met lichten aan fietsen. Heb jij je fietsverlichting aan in het donker? Dan maak jij minder kans om slachtoffer te worden van een verkeersongeval en je voorkomt dat je een boete krijgt.  

Lees het volledige artikel

Gemeente hoopt ook dit jaar weer op mooie Sinterklaasintochten

De gemeente Edam-Volendam hoopt ook dit jaar weer op mooie Sinterklaasintochten. De Sint en zijn Pieten komen in Edam en Volendam op zondag 17 november binnen. Een dag eerder in Oosthuizen.

Lees het volledige artikel

Start werkzaamheden N517; Busbaan Zeddeweg

De provincie werkt aan het project N517 Busbaan Zeddeweg. In dit project wordt de busbaan langs de N517 verlengd, om de doorstroming van het busverkeer te verbeteren. Naast het verlengen van de busbaan worden tevens onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Het project start nazomer 2019 en is eind 2020 gereed.

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, september 2019

Lees het volledige artikel

Doe mee met de fotowedstrijd 2020!

De jaarlijkse fotowedstrijd gaat weer van start. Voor de nieuwe gemeentegids en onze website zijn we op zoek naar foto's uit de samenleving en de omgeving van de gemeente. De eerste drie prijswinnende foto's komen op de omslag van de gemeentegids te staan en winnen een leuke prijs. Voor de binnenzijde van de gemeentegids worden ook een aantal foto's uitgezocht.

Lees het volledige artikel

Omgevingsvergunningen, 7 oktober 2019

Lees het volledige artikel

Ontwerp bestemmingsplan IJsselmeerdijk 3

Lees het volledige artikel