Nieuwsbrief week 39, alle onderwerpen

Nieuws Gemeenteraad

Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering op 10 oktober 2019 live te volgen: klik hier voor alle informatie over de Gemeenteraad.
 

Vacatures

Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.

Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.

Let op! Voorkom aanmaningen, mis geen berichten in uw Berichtenbox.

Wij merken dat mensen berichten van de gemeente in hun Berichtenbox missen, waardoor zij aanmaningen ontvangen.

Normaal gesproken ontving u berichten of aanslagen via de post. Als u de Berichtenbox van Mijn Overheid heeft geactiveerd, ontvangt u deze berichten digitaal. Houd daarom uw Berichtenbox goed in de gaten.

Lees het volledige artikel

Denk mee over de omgevingsvisie!

In Nederland zijn er veel verschillende wetten en regels over bouwen, verkeer, wonen, erfgoed, milieu, natuur en water. Om het voor u als inwoner eenvoudiger en overzichtelijker te maken, treedt in 2021 de Omgevingswet in werking. Het doel van de Omgevingswet is het bundelen van al deze wetten in één wet.

Lees het volledige artikel

Programma van eisen voor het OV in Zaanstreek-Waterland vastgesteld

Het dagelijks bestuur van de Vervoerregio heeft ingestemd met het programma van eisen (PvE) en de reactienota voor de aanbesteding van de OV-concessie Zaanstreek-Waterland. De accenten: zero emissie, een hogere kwaliteit van dienstverlening en meer betrokkenheid van de gemeenten.

Lees het volledige artikel

Start werkzaamheden N517; Busbaan Zeddeweg

De provincie werkt aan het project N517 Busbaan Zeddeweg. In dit project wordt de busbaan langs de N517 verlengd, om de doorstroming van het busverkeer te verbeteren. Naast het verlengen van de busbaan worden tevens onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Het project start nazomer 2019 en is eind 2020 gereed.

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, september 2019

Lees het volledige artikel

Doe mee met de fotowedstrijd 2020!

De jaarlijkse fotowedstrijd gaat weer van start. Voor de nieuwe gemeentegids en onze website zijn we op zoek naar foto's uit de samenleving en de omgeving van de gemeente. De eerste drie prijswinnende foto's komen op de omslag van de gemeentegids te staan en winnen een leuke prijs. Voor de binnenzijde van de gemeentegids worden ook een aantal foto's uitgezocht.

Lees het volledige artikel

Kennisgeving 12-dagenregeling horeca Café de Gevangenpoort

Lees het volledige artikel

Omgevingsvergunningen, 23 september 2019

Lees het volledige artikel

Besluitenlijsten B&W

Lees het volledige artikel