Nieuwsbrief week 30, alle onderwerpen


In de vakantie versturen wij geen nieuwsbrieven. De eerstvolgende nieuwsbrief ontvangt u op 21 augustus 2019.

Nieuws Gemeenteraad

Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering op 12 september 2019 live te volgen: klik hier voor alle informatie over de Gemeenteraad.
 

Vacatures

Via de spiksplinternieuwe website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam. Deze site staat sinds vorige week online.

Op deze nieuwe website, die de pagina www.edam-volendam.nl/vacatures vervangt, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.

Huidige vacatures

Gratis ondersteuning mogelijk bij invullen urgentieverklaring

Als u een urgentieverklaring wilt aanvragen om in aanmerking te komen voor een woning in Zaanstad of Edam-Volendam kunt u dit het beste doen via de gemeente. Dat is gratis. Op de website van beide gemeenten kunt u daar informatie over vinden via www.edam-volendam.nl/urgentie en via www.zaanstad.nl.

Lees het volledige artikel

Vakantierooster

Lees het volledige artikel

Gemeentekantoren beperkt geopend in de Bouwvak

Lees het volledige artikel

Doe mee met de fotowedstrijd 2020!

De jaarlijkse fotowedstrijd gaat weer van start. Voor de nieuwe gemeentegids en onze website zijn we op zoek naar foto's uit de samenleving en de omgeving van de gemeente. De eerste drie prijswinnende foto's komen op de omslag van de gemeentegids te staan en winnen een leuke prijs. Voor de binnenzijde van de gemeentegids worden ook een aantal foto's uitgezocht.

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, juli 2019

Lees het volledige artikel

Kennisgeving 12-dagenregeling horeca kermis Edam en Volendam

Lees het volledige artikel

Omgevingsvergunningen, 22 juli 2019

Lees het volledige artikel

Wegafsluitingen

Lees het volledige artikel