Nieuwsbrief week 27, nieuws

Grote opkomst bij Veteranendag 2019

Op 25 juni jl. ontvingen de burgemeesters Luzette Kroon van de gemeente Waterland, Lieke Sievers van de gemeente Edam-Volendam en Anne Lize van der Stoel van de gemeente Landsmeer de veteranen uit hun gemeenten.

Lees het volledige artikel

Monumentale beuk in Warder wordt gekapt

In Warder wordt op 16 juli de monumentale beuk (Fagus sylvatica) voor de begraafplaats gekapt. De boom komt niet of nauwelijks meer in blad en is op sterven na dood.

Lees het volledige artikel

Vrijdag 5 juli aanvraagformulieren Burgerzaken tijdelijk niet bereikbaar

Vanwege werkzaamheden aan de productie-omgeving aan het iBurgerzaken portaal, zijn de aanvraagformulieren in het portaal van 22:00 tot 00:00 uur niet bereikbaar.

Met excuses voor het ongemak.

Lees het volledige artikel

Raadsleden nemen een kijkje achter de schermen op het stadskantoor

De gemeenteraad kwam maandag 24 juni op bezoek in het Stadskantoor. Een kijkje achter de schermen in de vorm van zes speeddates bleek een groot succes.

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, juni 2019

Lees het volledige artikel

Doe mee met de fotowedstrijd 2020!

De jaarlijkse fotowedstrijd gaat weer van start. Voor de nieuwe gemeentegids en onze website zijn we op zoek naar foto's uit de samenleving en de omgeving van de gemeente. De eerste drie prijswinnende foto's komen op de omslag van de gemeentegids te staan en winnen een leuke prijs. Voor de binnenzijde van de gemeentegids worden ook een aantal foto's uitgezocht.

Lees het volledige artikel

Mooi weer, houd een beetje rekening met elkaar!

Heerlijk! Prachtig weer, lekker buiten zitten. Met z’n allen in de tuin, hapje, drankje en een lekker muziekje aan! Gezellig!  Maar helaas niet voor iedereen.

Lees het volledige artikel