Nieuwsbrief week 27, alle onderwerpen

Nieuws Gemeenteraad

Raadsstukken, agenda's  en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering op 4 juli 2019 live te volgen: klik hier voor alle informatie over de Gemeenteraad

Vacatures

Via de spiksplinternieuwe website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam. Deze site staat sinds vorige week online.

Op deze nieuwe website, die de pagina www.edam-volendam.nl/vacatures vervangt, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.

Grote opkomst bij Veteranendag 2019

Op 25 juni jl. ontvingen de burgemeesters Luzette Kroon van de gemeente Waterland, Lieke Sievers van de gemeente Edam-Volendam en Anne Lize van der Stoel van de gemeente Landsmeer de veteranen uit hun gemeenten.

Lees het volledige artikel

Monumentale beuk in Warder wordt gekapt

In Warder wordt op 16 juli de monumentale beuk (Fagus sylvatica) voor de begraafplaats gekapt. De boom komt niet of nauwelijks meer in blad en is op sterven na dood.

Lees het volledige artikel

Vrijdag 5 juli aanvraagformulieren Burgerzaken tijdelijk niet bereikbaar

Vanwege werkzaamheden aan de productie-omgeving aan het iBurgerzaken portaal, zijn de aanvraagformulieren in het portaal van 22:00 tot 00:00 uur niet bereikbaar.

Met excuses voor het ongemak.

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, juni 2019

Lees het volledige artikel

Doe mee met de fotowedstrijd 2020!

De jaarlijkse fotowedstrijd gaat weer van start. Voor de nieuwe gemeentegids en onze website zijn we op zoek naar foto's uit de samenleving en de omgeving van de gemeente. De eerste drie prijswinnende foto's komen op de omslag van de gemeentegids te staan en winnen een leuke prijs. Voor de binnenzijde van de gemeentegids worden ook een aantal foto's uitgezocht.

Lees het volledige artikel

Mooi weer, houd een beetje rekening met elkaar!

Heerlijk! Prachtig weer, lekker buiten zitten. Met z’n allen in de tuin, hapje, drankje en een lekker muziekje aan! Gezellig!  Maar helaas niet voor iedereen.

Lees het volledige artikel

Raadsleden nemen een kijkje achter de schermen op het stadskantoor

De gemeenteraad kwam maandag 24 juni op bezoek in het Stadskantoor. Een kijkje achter de schermen in de vorm van zes speeddates bleek een groot succes.

Lees het volledige artikel

Wegafsluiting Hobrede 48, Hobrede op 4 juli

Op donderdag 4 juli van 8.30 tot 16.00 uur wordt de rioolafvoer in de rijweg bij Hobrede 48 in Hobrede vervangen. Voor het vlot en veilig uitvoeren van de werkzaamheden zal de rijweg ter plaatse van Hobrede 48 voor alle verkeer (behalve voetgangers) afgesloten zijn. Omrijden kan via de route Durkweg, Kwadijk, Oostdijk.

Lees het volledige artikel

Tijdelijke afsluiting Voorhaven in Edam op 4 juli

Ter hoogte van Voorhaven 15 in Edam is op 4 juli van 7:00 tot 17:00 uur de weg afgesloten. Dit in verband met herstelwerkzaamheden aan kabels. 

Lees het volledige artikel

Afsluiting Logger en Botter, Volendam

Lees het volledige artikel

Tijdelijke wegafsluiting Wijngaardsgracht, Edam op 12 juli

Op 12 juli van 7:00 tot 16:00 uur is de Wijngaardsgracht tijdelijk afgesloten. Dit is in verband met werkzaamheden aan het kabelnet.

Lees het volledige artikel

Omgevingsvergunningen, 1 juli 2019

Lees het volledige artikel