Nieuwsbrief week 18, nieuws

Lintjesregen 2020 in Edam-Volendam

Lees het volledige artikel

Noodverordening regio Zaanstreek-Waterland (29 april)

Het zijn uitzonderlijke tijden. De rijksoverheid heeft vergaande maatregelen genomen om het coronavirus tegen te gaan en het kan zijn dat de komende periode nog meer maatregelen volgen. Dat vraagt van iedereen forse aanpassingen in zijn dagelijks leven. Maar samen kunnen we deze crisis het hoofd bieden. Door de maatregelen te volgen, afstand te houden tot anderen en oog te hebben voor elkaar. Samen staan we sterk.

Lees het volledige artikel

Gemeente organiseert samen met verenigingen sporten in de buitenlucht

Op dit moment is de gemeente Edam-Volendam aan het kijken hoe vorm te geven aan de versoepelde kabinetsmaatregelen als het gaat om sporten in de buitenlucht. De gemeente doet dat in overleg met de buitensportverenigingen, de Alliantie Kansrijk, de Sportkoepel en het Sportplatform. Doel is om afstemming te krijgen over de mogelijkheden voor het gebruik van de buitensportaccommodaties.

Lees het volledige artikel

Sporten mag vanaf 29 april. Oproep aan iedereen: heb nog even geduld!

Veel aanbieders zoals binnensportverenigingen, sportscholen en maatschappelijke instellingen staan te springen om sportactiviteiten aan te bieden. En dat vinden we geweldig! Maar u moet nog even geduld hebben.

Lees het volledige artikel

Spelregels aanbieden sportactiviteiten voor niet sportverenigingen

Zoals beloofd geven we duidelijkheid over hoe u als binnensportvereniging, sportschool of maatschappelijke/commerciĆ«le instelling sportactiviteiten voor onze jeugd kunt aanbieden. Velen van u staan te springen om aan de gang te gaan. En daar zijn we erg blij mee! Dit zijn de spelregels.

Lees het volledige artikel

Denk mee over de brieven van uw gemeente!

Wij zijn bezig om onze brieven, formulieren en e-mails duidelijker en klantvriendelijker te maken voor u. Daarvoor vragen wij uw hulp.

Lees het volledige artikel

Oproep: Prop te grote vuilniszakken niet in afvalcontainers!

Het blijkt dat de ondergrondse containers vaak vast zitten. Dit komt doordat er te grote, te zware vuilniszakken in worden gedaan.

Lees het volledige artikel

Geen activiteiten op 4 en 5 mei, wel vlaggen!

Vanwege het coronavirus gaan alle feestelijke activiteiten op Koningsdag niet door. Ook de activiteiten die gepland stonden voor 4 en 5 mei zijn afgelast.

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, april 2020

Lees het volledige artikel