Nieuwsbrief week 17, nieuws

Scholieren Koningsspil uitgenodigd voor nationale kinderherdenking op 4 mei in Madurodam

Scholieren van basisschool de Koningsspil Oosthuizen zijn uitgenodigd deel te nemen aan de nationale kinderherdenking op 4 mei in Madurodam. Het gaat hierbij om de groepen 5, 6, 7 en 8. De thema’s voor de kinderherdenkingen zijn vrijheid, het herdenken en het open staan voor iemand anders.

Lees het volledige artikel

Dodenherdenking Edam, Volendam en Oosthuizen

Hieronder vindt u een globaal overzicht van de herdenkingen op 4 mei in Edam, Oosthuizen en Volendam. De volledige programma's vindt u onderin op deze pagina.

Lees het volledige artikel

Kermis Volendam beste grote kermis van Nederland!

De kermis van Volendam is door de Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders (BOVAK) uitgeroepen tot de beste kermis van Nederland in de categorie ‘grote kermissen’! Wethouder Wim Runderkamp ontving vandaag, goede vrijdag, uit handen van BOVAK-voorzitter Atze Lubach in Deventer de bijbehorende oorkonde.

Lees het volledige artikel

Werkzaamheden Europaplein en Zeestraat bijna voltooid

De werkzaamheden aan het Europaplein en de Zeestraat zijn bijna klaar. Deze werkzaamheden zijn mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Vervoerregio Amsterdam. Op 12 april heeft de aannemer het gebied opgeleverd aan de gemeente. De rijbaan en trottoirs zijn opengesteld voor verkeer. Op dit moment wordt alleen nog gewerkt aan enkele kleine punten.

Lees het volledige artikel

Kinderrommelmarkt achter de AMVO

Op zaterdag 27 april, Koningsdag, vindt de jaarlijkse kinderrommelmarkt op het parkeerterrein achter de AMVO plaats. De AMVO zorgt voor gezellige muziek, toiletten en EHBO. De kinderrommelmarkt begint om 07.00 uur en duurt tot uiterlijk 13.00 uur. Iedereen die altijd daar zijn of haar auto parkeert wordt dringend verzocht de avond ervoor ergens anders te parkeren, zodat het parkeerterrein volledig beschikbaar komt voor de rommelmarkt.

Lees het volledige artikel

Verkeersregeling Haven op Koningsdag

Op koningsdag gaan om 07.00 uur de verkeerspalen omhoog bij café De Boer en Lennons in verband met de vrijmarkt in de Zeestraat. Hierdoor is er geen verkeer in de Zeestraat mogelijk.

De rest van de verkeersregeling treedt gewoon om 11.00 uur in werking.

Verkeersregelaars

Tevens zullen er twee verkeersregelaars in de Zeestraat aanwezig zijn om het verkeer te regelen.

Lees het volledige artikel

Aanmeldformulier keuzeavonden fase 9 & 10

Vanaf de bouwmarkt van 18 april jongstleden zijn de 42 koopwoningen in fase 9 & 10 uit het derde en laatste grote verkoopcluster in fase 9&10 van de Broeckgouw in verkoop gegaan. Wilt u deelnemen aan de keuzeavond(en)?

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, april 2019

Lees het volledige artikel