Uitnodiging eindbijeenkomst 'Onze Economische Toekomst'

Dit item is verlopen op 15-11-2019.

Hierbij nodigen wij u uit voor de eindbijeenkomst ‘Onze Economische Toekomst 2040’.

Deze eindbijeenkomst wordt grootschalig opgezet en aangekleed met workshops, optredens, catering en presentaties. In verband met de catering en workshops is aanmelden verplicht.
Wees er snel bij! Kijk voor meer informatie op de site Onze Economische Toekomst of meld je nu aan

  • Datum: 14 november 2019
  • Boarden/ inloop: 18:30 uur
  • Vertrek/ start: 19:00 uur
  • Locatie: Don Bosco College, Heideweg 2 - 1132 DB Volendam


Waarom Economische Visie 2040?

Begin 2019 zijn het Economisch Platform, ondernemers, het onderwijs en de gemeente samen gestart aan een bijzonder traject: Onze Economische Toekomst 2040. In dit traject bepalen we samen de uitgangspunten voor de economie richting 2040. Wat worden onze topsectoren in 2040? Waar onderscheiden we ons in? Hoe zorgen we ervoor dat het onderwijs en ondernemen nog beter op elkaar zijn afgestemd? Wat kunnen we nu al doen om onze economie ook in 2040 te laten bruisen?

De 10 Ambities

Tijdens de drukbezochte Startbijeenkomst in de Triade en de inspirerende ThemaCafés bij ondernemers ‘thuis’ zijn verrassende ideeën en mooie samenwerkingen ontstaan. Alle input is inmiddels verzameld en verwerkt in ‘onze 10 ambities voor 2040’ met daarbij concrete projecten. Deze 10 Ambities worden gepresenteerd tijdens de spectaculaire eindbijeenkomst.


Fysieke uitnodiging

Binnenkort valt de fysieke uitnodiging bij jou op de mat. Op de achterkant van de boardingpass staan 10 workshops/sprekers (zie hieronder) die tijdens de eindbijeenkomst aanwezig zullen zijn. Jij kunt twee van deze workshops bijwonen!