Meer aandacht van handhavers voor onderwerpen die u bezighouden

Dit item is verlopen op 20-04-2019.

De handhavers (Boa’s) van onze gemeente zijn er voor om, samen met u, onze leefomgeving leefbaar te maken en te houden. Ze zijn er niet zijn er niet om u dwars te zitten!

En als er problemen zijn, dan moeten we die met elkaar op een respectvolle manier oplossen. U weet als geen ander dat afspraken die we met elkaar maken gehandhaafd moeten worden. Het is niet anders. En soms is dat in uw voordeel en soms in uw nadeel.

Meer aandacht voor onderwerpen die u bezig houden

Uit het contact met de inwoners, en uit de diverse participatiebijeenkomsten die de gemeente afgelopen jaar georganiseerd heeft, blijkt dat er bij veel inwoners zaken leven waar we met elkaar wat aan kunnen doen. De komende tijd gaat u merken dat er, naast ons reguliere werk, meer aandacht komt voor onderwerpen die u bezig houden. Denk bijvoorbeeld aan doordraaien blauwe schijf, zwaar verkeer in de Oude Kom, afval naast de container, parkeren etc.

Wij gaan daar mee aan de slag! U ook?

Nieuw: spreekuur!

Tot slot nog een nieuwtje! Om u nog beter van dienst te kunnen zijn en antwoord te geven op uw vragen wordt er binnenkort gestart met een BOA-spreekuur. Wanneer hier mee gestart wordt zal snel bekend worden gemaakt!