Kent u iemand die een lintje verdient?

Dit item is verlopen op 19-07-2019.

Om het mogelijk te maken dat inwoners van Edam-Volendam een ‘lintje’ ontvangen, is de burgemeester afhankelijk van aanvragen door mensen vanuit de omgeving van de personen die hiervoor in aanmerking komen.

Dien uw aanvraag voor een lintje in vóór 19 juli

Wanneer u iemand kent die (in totaal) reeds circa 20 jaar maatschappelijke betrokkenheid toont en vindt dat diegene een lintje (Koninklijke onderscheiding) verdient, dan kunt u contact opnemen met het kabinet van de burgemeester. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de gemeente 398398 en vraag dan naar Meriam Ooteman of Cor Kwakman. U kunt ook per mail informatie inwinnen: bestuurssecretariaat@edam-volendam.nl. Zij kunnen u verder informeren en u een aanvraagformulier toezenden of mailen. Een aanvraag dient bij voorkeur uiterlijk op 19 juli te zijn ingediend bij de burgemeester, om uitreiking bij de lintjesregen volgend jaar mogelijk te maken.

Bij de jaarlijkse lintjesregen dit jaar heeft burgemeester Lieke Sievers elf inwoners van onze gemeente een Koninklijke onderscheiding mogen opspelden. Zij  hebben zich gedurende een reeks van jaren ingespannen ten behoeve van de gemeenschap in het verenigingsleven of anderszins.