Gratis opfrissen van uw verkeerskennis?

Dit item is verlopen op 28-06-2019.

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? En daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? Grijp nu uw kans! Neem deel aan de opfriscursus, welke bestaat uit 2 dagdelen van 2 uur per dagdeel.

U wordt onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. U kunt daarbij denken aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen.

Geen examen

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. Na afloop van de eerste theoriebijeenkomst bestaat de mogelijkheid om  een praktijkles met een rijschool in te plannen.

Er is in de gemeente Edam-Volendam plaats voor 35 deelnemers. Wees er dus snel bij, aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst.

Doelgroep:

Inwoners uit gemeente Edam-Volendam rond de 60 jaar.

Wanneer:

  • donderdag 23 mei van 10.00 – 12.00 uur;
  • donderdag 27 juni van 10.00 – 12.00 uur.

Let op! Deelname aan beide dagen is verplicht.

Waar:

Het Vergadercentrum Edam-Volendam, Schepenmakersdijk 16, 1135 AG Edam

Inschrijven:

U kunt zich inschrijven bij Veilig Verkeer Nederland, via steunpuntwest@vvn.nl of bel VVN Steunpunt West  088 524 88 38.

De volgende gegevens dienen in de mail te staan:

  • de heer/mevrouw, voorletters, achternaam;
  • adres, postcode, plaats;
  • geboorte datum;
  • telefoonnummer.

U ontvangt van ons een bevestiging van deelname dat tevens uw toegangsbewijs is.