Gemeente verstuurt rekening CAI Bijdragen 2018 digitaal via Berichtenbox

Dit item is verlopen op 19-06-2018.

De gemeente Edam-Volendam gaat nu ook de rekening CAI Bijdragen 2018 niet meer op papier versturen aan inwoners die gebruik maken van de Berichtenbox op MijnOverheid. Eerder dit jaar was dit ook al het geval voor het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking. Als u uw Berichtenbox nog niet heeft geactiveerd ontvangt u de post nog gewoon thuis.

De Berichtenbox is een persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. In de Berichtenbox kunt u digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren van onder meer de Belastingdienst, RDW, SVB, UWV en de gemeente. De gemeente gaat steeds meer gebruik maken van de Berichtenbox. Berichten of aanslagen die u normaal gesproken via de post ontvangt worden in de toekomst steeds vaker alleen nog digitaal verstuurd.

Let op melding

Als u heeft aangegeven dat u uw berichten/aanslagen van de gemeente ook via de Berichtenbox wilt ontvangen, houdt dan uw Berichtenbox goed in de gaten. Zodoende mist u geen bericht of aanslag van de gemeente. Als u heeft aangevinkt dat u emailnotificaties wilt ontvangen als er nieuwe post in uw Berichtenbox staat ontvangt u een melding als er digitale post voor u klaarstaat. De rekening valt dus niet meer bij u op de deurmat.

Ook berichten digitaal ontvangen via Berichtenbox?

Wilt u ook berichten van de overheid digitaal in uw Berichtenbox ontvangen? Of wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van MijnOverheid.