Gemeente verstuurt aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2019 digitaal via Berichtenbox

Dit item is verlopen op 17-03-2019.

De gemeente Edam-Volendam gaat komende weken het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2019 versturen.

Inwoners die gebruik maken van de Berichtenbox op MijnOverheid ontvangen het aanslagbiljet niet meer op papier. De Berichtenbox is een persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. In de Berichtenbox kunt u digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren van onder meer de Belastingdienst, RDW, SVB, UWV en de gemeente. Als u uw Berichtenbox nog niet heeft geactiveerd ontvangt u de post nog gewoon thuis.

De gemeente gaat in de toekomst steeds meer gebruik maken van de Berichtenbox. Berichten of aanslagen die u normaal gesproken via de post ontvangt worden in de toekomst steeds vaker alleen nog digitaal verstuurd.

Let op melding

Als u heeft aangegeven dat u uw berichten van de gemeente ook via de Berichtenbox wilt ontvangen, houdt dan uw Berichtenbox goed in de gaten. Zodoende mist u geen bericht of aanslag van de gemeente. Als u heeft aangevinkt dat u e-mail notificaties wilt ontvangen als er nieuwe post in uw Berichtenbox staat ontvangt u een melding als er digitale post voor u klaarstaat. Het aanslagbiljet valt dan dus niet meer bij u op de deurmat.

Ook berichten digitaal ontvangen via Berichtenbox?

Wilt u ook berichten van de overheid digitaal in uw Berichtenbox ontvangen? Of wilt u meer informatie? Kijk dan op mijn.overheid.nl