Fotowedstrijd gemeentegids 2019

Dit item is verlopen op 06-11-2018.

Voor de nieuwe gemeentegids en onze website zijn we op zoek naar foto's uit de samenleving en de omgeving van de gemeente. Bent u inwoner van onze gemeente en heeft u een mooie plek, een leuk evenement, of een prachtig bouw- of kunstwerk gefotografeerd? Of bent u dit nog van plan?

Winnende foto 2017Doe dan mee met de jaarlijkse fotowedstrijd van de gemeente. De eerste drie prijswinnende foto's komen op de omslag van de gemeentegids te staan en winnen een leuke prijs. Voor de binnenzijde van de gemeentegids worden ook een aantal foto's uitgezocht.

Meedoen kan tot 15 oktober

Deelnemers kunnen meedoen door hun inzending onder vermelding van naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer voor 15 oktober 2018 te sturen naar: fotowedstrijd@edam-volendam.nl. De foto's mogen ook worden ingeleverd op cd-rom of usb-stick bij de receptie van het Stadskantoor aan de W. van der Knoopdreef 1. Het thema is vrij, maar uit de foto moet op te maken zijn dat deze in de gemeente is gemaakt. Lees meer informatie over de voorwaarden bij deelname (en bekijk hier ook de foto's van de wedstrijd 2018).