Bijeenkomst ontwikkeling De Oude Seinpaal

Dit item is verlopen op 10-12-2019.

Sporthal de Oude Seinpaal is jarenlang een plek geweest waar door meerdere generaties Volendammers is gesport. Inmiddels is er een nieuwe sporthal geopend en is de sporthal gesloten. Voor de locatie van de sporthal ontstaat daarmee ruimte om na te denken over een nieuwe invulling.

Stichting Woningbeheer de Vooruitgang heeft een gedachte ontwikkeld om de locatie in te vullen met woningen voor starters. Samen met direct omwonenden, gevestigden en algemeen ge├»nteresseerden denken we graag verder na over hoe de ontwikkeling van de locatie eruit moet komen te zien.

Bijeenkomst

Op 9 december 2019 wordt de eerste bijeenkomst door Stichting Woningbeheer De Vooruitgang georganiseerd in samenwerking met de gemeente Edam-Volendam. Tijdens de bijeenkomst geven we informatie en gaan we met u in gesprek over de ontwikkeling van de locatie.

  • Datum: maandag 9 december 2019
  • Tijd: Inloop 19:00 uur, aanvang 19:15 tot 21:00 uur
  • Locatie: Tennisvereniging Dijkzicht, Wester Ven 44, Volendam
     

Meld je aan

We willen graag vooraf weten of u erbij bent. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de bijeenkomst via www.devooruitgang.com. Op de website van de Vooruitgang vindt u ook algemene informatie over de bijeenkomst. Als u zich niet online kunt aanmelden, neemt u dan contact met ons op via: (0299) 399 960.