BELANGRIJK! Mantelzorgers opgelet!

Dit item is verlopen op 06-11-2018.

Omdat Stichting Maatschappelijke Dienstverlening (SMD) de mantelzorgondersteuning binnen de gemeente Edam-Volendam heeft overgenomen is het van belang dat u zich opnieuw als mantelzorger bij de SMD registreert. Het SMD kan de gegevens van de vorige partij niet overnemen vanwege privacywet. Dus als u zichzelf ooit als mantelzorger heeft aangemeld, dan moet u dat dus nu weer doen!

U bent een mantelzorger als u wanneer u ondersteuning verleent aan iemand die langdurig ziek of op een andere manier beperkt is. Ook als u zich nog nooit als mantelzorgen heeft laten registreren is dit het moment. Als u al contact heeft gehad met het SMD hierover dan hoeft dat natuurlijk niet nog eens.

Nu aanmelden!

Meld u dus nu aan bij het volgende e-mailadres: wijksteunpunt@smdzw.nl of bel naar (0299) 391 507 op werkdagen tussen 09.30 - 12.00 uur en registreer uzelf als mantelzorger.

Als u geregistreerd bent komt u  ook in aanmerking voor de mantelzorgwaardering. De enige voorwaarde daarvoor is dat degene voor wie u zorgt in de gemeente Edam-Volendam woont.

Dag van de Mantelzorg 2018

Op 7 november 2018 vindt de Dag van de Mantelzorg plaats met diverse activiteiten in de hele gemeente. Ook hier kunt u zich meteen voor opgeven. Mantelzorgers die zich al bij de SMD geregistreerd hebben krijgen een persoonlijke uitnodiging. Het programma van de Dag van de Mantelzorg vindt u hier onder (PDF) .

Graag tot ziens op de Dag van de Mantelzorg!