Economische Toekomst 2040

Begin 2019 zijn het Economisch Platform, ondernemers, het onderwijs en de gemeente samen gestart aan een bijzonder traject: Onze Economische Toekomst 2040. In dit traject bepalen we samen de uitgangspunten voor de economie richting 2040. Wat worden onze topsectoren in 2040? Waar onderscheiden we ons in? Hoe zorgen we ervoor dat het onderwijs en ondernemen nog beter op elkaar zijn afgestemd? Wat kunnen we nu al doen om onze economie ook in 2040 te laten bruisen?

De 10 Ambities

Tijdens de drukbezochte Startbijeenkomst in de Triade en de inspirerende ThemaCafés bij ondernemers ‘thuis’ zijn verrassende ideeën en mooie samenwerkingen ontstaan. Alle input is inmiddels verzameld en verwerkt in ‘onze 10 ambities voor 2040’ met daarbij concrete projecten. Deze 10 Ambities worden gepresenteerd tijdens de spectaculaire eindbijeenkomst op 14 november. Bekijk hier het fotoboek van de eindbijeenkomst.

Voor meer informatie en inschrijving voor de eindbijeenkomst op 14 november verwijzen wij u naar de website Economische Toekomst 2040