Met elkaar voor elkaar! Samen tegen corona. Wat zijn jouw tips en trucs?

Het uitbannen van het coronavirus is iets dat we samen, met elkaar gaan doen. Ja, er zijn beperkingen, dingen die we niet meer kunnen, maar de uitdaging is met elkaar te zoeken naar wat wel mogelijk is. Wat kunnen we met elkaar doen om het in deze ingewikkelde tijd zo leuk en leefbaar mogelijk te maken. 

De uitdaging in oktober

Nu een tweede coronagolf inmiddels een feit is, is het zaak veerkracht en weerstand tegen de gevolgen te organiseren. Samen gaan we de schouders eronder zetten en ontdekken welke mogelijkheden er wel zijn. We gaan het elkaar niet moeilijker maken dan het al is. Sterker nog als we met elkaar, voor elkaar optrekken en we gaan de uitdaging aan om ons de komende weken te houden aan de handelingsmogelijkheden die we hebben gekregen, kunnen we het virus onder de knie krijgen. Doe je mee?

Deel jouw tips en trucs

Wat zijn jouw tips en trucs? Hoe houd je het leuk voor jouw gezin en omgeving. Wat zijn jouw idee├źn? Laat het aan iedereen weten! Mail ons op: coronatips@edam-volendam.nl of laat je reactie achter op onze facebookpagina: www.facebook.com/edamvolendamgemeente

Laten we de komende tijd hier met respect voor elkaar mee om gaan. Met elkaar voor elkaar!