Woningzoekendenlijst weer opengesteld voor de Broeckgouw

Inschrijven gemeentelijke woningzoekendenlijst:

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning of bouwkavel in de Broeckgouw of eventueel toekomstig (gemeentelijk) nieuwbouwproject? Overweegt u in de (nabije) toekomst een woning of kavel te kopen? Schrijf u dan nu in als gemeentelijk woningzoekende.

Woningzoekenden die ingeschreven staan op de gemeentelijke woningzoekendenlijst kunnen met voorrang deelnemen aan verkoopavonden voor een woning of kavel in de Broeckgouw.

De gemeentelijke woningzoekendenlijst is het gehele jaar opengesteld voor nieuwe inschrijvingen. Alleen in de periodes tussen bouwmarkt(en) en keuzeavond(en) is deze gesloten en is inschrijven niet mogelijk.

Nadere informatie en een beschrijving van het verkoop- en toewijzingsproces kunt u vinden op www.debroeckgouw.nl. Op de projectwebsite kunt u zich tevens aanmelden voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van actuele informatie en eventuele wijzigingen.

(Let op! Voor deelname aan een specifieke keuzeavond moet u zich nog separaat aan te melden. Dit kan gedurende een korte periode vanaf een bouwmarkt.)

Formulier om u in te schrijven als woningzoekende (Let op! Hiervoor heeft u uw DigiD nodig).