Aanmeldformulier keuzeavonden fase 9 & 10

Vanaf de bouwmarkt van 18 april jongstleden zijn de 42 koopwoningen in fase 9 & 10 uit het derde en laatste grote verkoopcluster in fase 9&10 van de Broeckgouw in verkoop gegaan. Wilt u deelnemen aan de keuzeavond(en)?

Op 27 juni 2019 organiseert de gemeente de keuzeavond voor 42 koopwoningen uit het derde verkoopcluster van fase 9&10. De avond is opgedeeld in twee keuzemomenten: 

  • 18:30: verkoop woningen lotingssegment

Dit zijn luxe woningen met een VON- prijs van €305.000 of hoger.  Tijdens dit keuzemoment wordt geloot onder alle tijdig ingeschreven en aangemelde deelnemers om de keuzepositie te bepalen.

  • 20:00: verkoop woningen toewijzingssegment

De woningen met een VON- prijs tot €305.000 worden op basis van leeftijd toegewezen aan woningzoekenden met een startersstatus. Eén op de 5 woningen wordt op basis van een loting toegewezen aan een ingeschreven en aangemelde niet-starter.
 

Wilt u kans maken op één van deze koopwoningen?

Meld u hier aan voor de keuzeavond

Wilt u deelnemen aan één of meerdere keuzemomenten? Dat kan. Houdt er echter rekening mee dat indien u tijdens een keuzemoment een woning heeft gekozen, uw keuzepositie en deelname voor een opvolgend keuzemoment komt te vervallen. Er kan dus slechts éénmaal een woningkeuze gemaakt worden.

Heeft u nog verdere vragen? Check onze website of mail naar broeckgouw@edam-volendam.nl .