Bezorging reisdocumenten

Je paspoort of ID-kaart laten bezorgen waar en wanneer jij dat wilt?

Heel eenvoudig in een paar stappen:

 1. Je vraagt je paspoort of ID-kaart aan online, via de website of bij de balie van je gemeente. Daarbij krijg je meer informatie over de bezorging van dit document.
 2. Als je paspoort of ID-kaart klaar is krijg je een e-mail van Dynasure met een link om direct online je bezorgafspraak in te plannen in een 4-uur tijdvenster dat jou het beste uitkomt. Geen e-mailadres? Geen paniek, wij bellen jou om een afspraak in te plannen.
 3. Op de dag van de bezorging ontvang je vroeg in de ochtend een e-mail en/of sms van Dynasure met de verwachte bezorgtijd in een tijdvak van twee uur.
 4. Via MyDynasure kun je de bezorging van jouw aangevraagde document real-time volgen.30-60 minuten voordat de bezorger arriveert, ontvang je nog een sms met de exacte aankomsttijd van de bezorger.
 5. Heb je nog een oud paspoort of een oude ID-kaart? Houd deze bij de hand, de bezorger zal naar dit document vragen en het document ter plekke onklaar maken.
 6. Bij aankomst controleert de bezorger je identiteit en je ontvangt je paspoort of ID-kaart.
   

Extra info:

 • De Dynasure bezorger mag binnenkomen voor de identiteitscontrole en overhandiging van het document maar dit is niet noodzakelijk, afhankelijk van je voorkeur.
 • De Dynasure bezorger is te herkennen aan het tenue en badge.
 • Bij de bezorging van documenten aan meerdere personen moeten alle personen aanwezig zijn. Dit geldt ook voor kinderen.
 • Bij een spoedaanvraag is het niet mogelijk om paspoort of ID-kaart te bezorgen.
 • Als je je oude document kwijt bent, is bezorging wel mogelijk maar geef dit van tevoren duidelijk aan bij de gemeente.
   

Het bezorgen van je paspoort of ID-kaart kost € 4,95. We bezorgen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 18:00 uur, in een 4-uur tijdvenster op een dagdeel welke jou het beste uitkomt. Uitgebreide mogelijkheden zijn via MyDynasure te bekijken.
 

Meer informatie:

Ga naar www.reisdocumentenbezorgen.nl voor meer informatie of bel met Dynasure via 0348 - 462 873 (lokaal tarief).