Bestemmingsplannen Edam-Volendam

Maquette de Broeckgouw

Hieronder vindt u de vastgestelde bestemmingsplannen in de gemeente. Als u op de naam van het betreffende bestemmingsplan klikt wordt u voor een groot deel van de plannen doorgezet naar www.ruimtelijkeplannen.nl.
Dit is een landelijke voorziening waarop alle digitale plannen van gemeenten en andere overheden zijn terug te vinden. Het digitale bestemmingsplan is juridisch bindend. U wordt doorgezet naar de analoge versie (pdf) als er nog geen digitaal bestemmingsplan beschikbaar is.


Eenvoudig uw weg vinden via de Gemeentelijke planviewer

Indien de website Ruimtelijk Plannen niet werkt, kunt u ook naar de gemeentelijke planviewer om digitale bestemmingsplannen te raadplegen. Via deze link kunt u zoeken op de naam van het bestemmingsplan, of als u niet precies weet welk bestemmingsplan u nodig heeft kunt u ook zoeken op adres. Wanneer u op de naam van het bestemmingsplan klikt komt u in een interactieve kaart, vanwaar uit u naar de juiste locatie op de kaart het gewenste bestemmingsplan kunt inzien.

Let op: Bij het bestemmingsplan staat de status aangegeven, bijvoorbeeld of dit een vastgesteld plan of een ontwerpplan betreft.

Meer informatie/online afspraak maken

Actuele bekendmakingen (incl. ontwerpbestemmingsplannen)

Voorbereidingsbesluit Korsnässterrein

Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan de Broeckgouw, 1e herziening

Archief