Nieuwsbrief week 16, nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens Pasen

Rond de paasdagen hebben wij aangepaste openingstijden. 

Lees het volledige artikel

Meer papiercontainers in de Broeckgouw geplaatst

Afval scheiden in de Broeckgouw wordt eenvoudiger. Op verschillende locaties worden deze week nieuwe ondergrondse papiercontainers geplaatst. De komende twee maanden volgen er nog twee.

Lees het volledige artikel

Bewonersavonden collectieve inkoopactie zonnepanelen

U heeft ongetwijfeld de brief gelezen die recent op uw deurmat is gevallen. Een brief over een collectieve inkoopactie van zonnepanelen. In het kader van deze inkoopactie ‘Eneregio’ staan er drie bewoners informatieavonden gepland.

Lees het volledige artikel

Wegafsluiting Kimsterwerg en Wieringenlaan, Volendam

Van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 april en op dinsdag 23 april worden de Wieringenlaan en Kimsterweg afgesloten in verband met het asfalteren van de rijbaan.

Tijdens het paasweekend is de weg wel opengesteld.

Gedurende het asfaltwerk zijn de bushaltes Kimsterweg en Harlingenlaan buiten gebruik. Opstappen kan bij de halte G.A. Brederodestraat en de Morseweg.

Lees het volledige artikel

Wegversperring 20 april, Schardam

Zaterdag 20 april is de weg tussen Schardam 20 en 21 versperd tussen 8.00 en 10.00 uur. Dit in verband met hijswerkzaamheden.

Bereikbaarheid tijdens de stremming:

Vanaf het noorden is Schardam bereikbaar tot nr. 21.

Vanaf het zuiden is Schardam bereikbaar tot nr. 20.

Lees het volledige artikel

Afsluiting Aalstraat 19 april

Op vrijdag 19 april zal de Aalstraat te Volendam tussen 11.00 en 18.00 uur afgesloten zijn voor doorgaand verkeer i.v.m. een verhuizing.

Lees het volledige artikel

Afsluiting Edammerpad t/m 26 april.

In verband met herstelwerkzaamheden is het niet mogelijk om te fietsen en te wandelen op het Edammerpad tussen de Torenvalkstraat en Burg. van Baarstraat. Het pad was helemaal weggezakt en wordt opgehoogd en versterkt.

Vanaf vrijdag 19 april is het pad weer open voor gebruik. Er worden nog overige werkzaamheden verricht die duren t/m 26 april.

Lees het volledige artikel

Gevonden en verloren voorwerpen, april 2019

Lees het volledige artikel